Πολυεστιακοί Φακοί

Οι περισσότεροι άνθρωποι, σε κάποιο σημείο της ζωής τους, έρχονται αντιμέτωποι με κάποιο οφθαλμολογικό πρόβλημα που τους κάνει δυσκολότερη την καθημερινότητα. Μια τέτοια πάθηση είναι η πρεσβυωπία, όπου η οπτική οξύτητα του ματιού αρχίζει να μειώνεται στις κοντινές αποστάσεις. Οι πολυεστιακοί φακοί επαφής, αποτελούν την πιο άμεση και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίας, επιτρέποντας στα μάτια να εστιάζουν με φυσικό τρόπο.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της OPTOFIX, μπορείτε να αγοράσετε πολυεστιακούς φακούς επαφής προηγμένης τεχνολογίας (Lacreon, ASD, Hydraclear, HydraLuxe, φίλτρα UV) και σύγχρονα υλικά – σιλικόνη, υδρογέλη κτλ.

Η OPTOFIX, σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές και την τεράστια τεχνογνωσία της στα οπτικά είδη, έχει δημιουργήσει μια πλήρης online συλλογή με φακούς επαφής πρεσβυωπίας. Οι πολυεστιακοί φακοί μας έχουν προηγμένη τεχνολογία (Lacreon, ASD, Hydraclear, HydraLuxe, φίλτρα UV) και είναι κατασκευασμένοι από σύγχρονα υλικά – σιλικόνη, υδρογέλη κτλ.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα φακούς για μικρή αλλά και μεγάλη διάρκεια. Προμηθευτείτε online ημερήσιους φακούς που δε χρειάζονται καθαρισμό.

Επίσης, θα βρείτε δεκαπενθήμερους φακούς επαφής για πρεσβυωπία που προσφέρουν καθαρή, διαυγή όραση για έντονες λεπτομέρειες και υψηλή αντίθεση χρωμάτων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Σε περίπτωση που αναζητάτε πολυεστιακούς φακούς μεγαλύτερης διάρκειας μπορείτε να βρείτε μηνιαίους, τριμηνιαίους, εξαμηνιαίους και ετήσιους φακούς. Προμηθευτείτε τους κατάλληλους φακούς επαφής και αποκτήστε καθαρή όραση!

Όλα τα προϊόντα μας προσφέρονται σε επαγγελματίες του χώρου & καταστήματα οπτικών. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε πολυεστιακούς φακούς με βάση τις δικές σας απαιτήσεις όπως και υγρά φακών επαφής για τη συντήρηση τους.