Μέσα στα τελευταία 30 χρόνια καταφέραμε να είμαστε από τα μαγαλύτερα εργαστήρια οπτικών ειδών Ελλάδας και συνεχίζουμε την εξελιξή μας προσφέροντας πάντα εγγυημένα αποτελέσματα. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη, για κάθε πελάτη ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες. Τεχνογνωσία, εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός είναι τα στοιχεία της επιτυχίας μας

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ:

Κοκάλινοι/μεταλλικοί σκελετοι:

άμεσα αποτελέσματα με απόλυτη ακρίβεια

Σκελετοί Griff & Nylor:

απαιτητικοί σκελετοί που χρειάζονται ιδιαίτερη γνώση και διαχείριση

Πολυεστιακά/Διπλοεστιακά γυαλιά:

Άριστα αποτελέσματα σε αυτά τα γυαλιά που έχουν να καλύψουν πολλές παραμέτρους και μεγάλη ακρίβεια εκτέλεσης

Παιδικά γυαλιά:

Ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή επιλογή υλικών για να φροντίσουμε τις ανάγκες των παιδιών και να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη τους.

Αθλητικά γυαλιά:

Η ιδιαιτερότητα τους καθίσταται στην μεγάλη καμπυλότητά τους και απαιτούν γνώσεις για να μην δημιουργούνται παραμορφώσεις. Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση σε μάσκες κολύμβησης και κατάδυσης

Ειδικές κατασκευές:

Πρίσματα, γυαλιά ηλίου, opaque, omega, ειδικές καμπυλότητες/μεγέθη, executive, omega, και ότι απαιτεί ιδιαίτερη κατασκευή.

ΒΑΦΕΣ:

Σύγχρονο βαφείο που εγγυάται το ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην μονόχρωμη βαφή, την άριστη διαβάθμιση χρώματος στην δίχρωμη και καλύπτει τις όποιες ιδιαίτερότητες των ιατρικών βαφών. Ετυγχάνουμε χρώματα και εκτός καταλόγου με την προσκόμιση ενός δείγματος.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ:

Δυνατότητα επισκευής όλων των ειδών των σκελετών, είτε χρειάζονται κόλληση, είτε διόρθωση γρατζουνιών, είτε ανακατασκευή τμήματός τους.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ :

Βίδες, επιρρήνια, βραχίονες και ότι άλλο χρειάζονται τα γυαλια